Søgemaskineoptimering – Hvordan gør jeg?

Grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO) vil hjælpe dig med at placere din hjemmeside korrekt for at blive fundet på de mest kritiske punkter i købsprocessen, eller når folk har brug for dit websted.

Hvad søger søgemaskinerne? Hvordan kan du opbygge din hjemmeside på en måde, der vil glæde både dine besøgende / kunder, såvel som Google, Bing og andre søgemaskiner? – og vigtigt, hvordan kan SEO hjælpe din web tilstedeværelse bliver mere rentabel?

Under introduktionen til SEO-sessionen i SES New York, forklarede Carolyn S. , direktør for SEO, Chicago Tribune, den ekstreme værdi SEO kan levere til et websted og understregede betydningen af ​​grundlæggende SEO ved hjælp af følgende analogi:

“Hoppe over det grundlæggende og bruge al din tid og penge på sociale og” fancy stuff “er det samme som at fokuserer på dine tænder og springe brusebadet over, men får hvide tænder, men er ikke ren og velduftende.

Selv om introduktionen til SEO-sessionen var beregnet til industrien nybegyndere, tilbyder Shelby’s tips vigtige påmindelser til selv erfarne SEO-fagfolk, der har optimeret websteder i årevis. Læs mere på Firmacheck.dk
Hvad er SEO, Præcis?

Målet med fundamentale SEO er ikke at snyde eller “spil” søgemaskinerne. Formålet med SEO er at:

Opret en fantastisk, problemfri brugeroplevelse.
Kommuniker til søgemaskinerne dine hensigter, så de kan anbefale din hjemmeside til relevante søgninger.

1. Din hjemmeside er som en lagkage

Dine links, betalt søgning og sociale medier fungerer som glasur, men dit indhold, informationsarkitektur, indholdsstyringssystem og infrastruktur fungerer som sukker og gør kagen. Uden det er din kage smagløs, kedelig og kastes i skraldespanden.

2. Hvad søgemaskinerne søger

Søgemaskiner ønsker at gøre deres arbejde bedst muligt ved at henvise brugere til websteder og indhold, der er mest relevante for det, brugeren søger. Så hvordan er relevans bestemt?

Indhold: Afgøres af det tema, der gives, teksten på siden og de titler og beskrivelser, der gives.
Ydeevne: Hvor hurtigt er dit websted og virker det korrekt?
Myndighed: Har dit websted god nok indhold til at linke til eller gør andre autoritative websteder brug af dit websted som reference eller citerer de tilgængelige oplysninger?
Brugeroplevelse: Hvordan ser webstedet ud? Er det let at navigere rundt? Ser det sikkert ud? Har det en høj afvisningsrate?

3. Hvilke søgemaskiner søger ikke

Søgemaskinespiders har kun en vis mængde datalagring, så hvis du udfører skyggefulde taktikker eller forsøger at narre dem, er chancerne for, at du vil skade dig selv i det lange løb. Varer søgemaskinerne ikke ønsker er:

Søgeordfyldning: Overbrug af søgeord på dine sider.
Købte Links: Købe links vil få dig ingen steder, når det kommer til SEO, så vær advaret.
Dårlig brugeroplevelse: Gør det nemt for brugeren at komme rundt. For mange annoncer og gør det for svært for folk at finde indhold, de leder efter, øger kun din afvisningsrate. Hvis du kender din afvisningshastighed, hjælper det med at bestemme andre oplysninger om dit websted. For eksempel, hvis det er 80 procent eller højere, og du har indhold på din hjemmeside, er chancerne for, at noget er forkert.

4. Kend din forretningsmodel

Selv om dette er ret indlysende, har mange mennesker tendens til ikke at sidde og fokusere bare på, hvad deres vigtigste mål er. Nogle spørgsmål du skal spørge dig selv er:

Hvad definerer en konvertering for dig?
Sælger du øjenkugler (visninger) eller hvad folk klikker på?
Hvad er dine mål?
Kender du dine aktiver og passiver?

Søgeordsstrategi er ikke kun vigtigt at implementere på stedet, men bør omfatte andre platforme på stedet. Derfor bør du også tænke på multikanaloptimering. Disse multi-channel platforme omfatter:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail
Offline, f.eks. Radio- og tv-annoncer

At være i overensstemmelse med søgeordssætninger i disse platforme vil ikke kun hjælpe din branding-indsats, men også træne brugere til at bruge specifikke sætninger, du optimerer til.

6. Harmoni med domænenavnet

Domæne navngivning er så vigtigt for dit overordnede grundlag, så det er bedre at bruge underdomæne root-domæner (example.com/awesome) versus sub-domains (awesome.example.com). Nogle andre bedste praksis med domænenavne er:

Konsistente domæner: Hvis du skriver ind www.example.com, men så ændres din type i bare example.com og “www” ikke til www.example.com, det vil sige, at søgemaskinerne ser to forskellige websteder. Dette er ikke effektivt til din samlede SEO-indsats, da det vil fortynde dine indgående links, da eksterne websteder vil forbinde til www.example.com og example.com.
Hold det Old School: Gamle domæner er bedre end nye, men hvis du køber et gammelt domæne, skal du sørge for, at den tidligere ejer ikke gjorde noget skyggefulde for at få domænet til at blive straffet.
Søgeord i URL: At have søgeord, du forsøger at rangordne i dit domæne, vil kun hjælpe din samlede indsats.

7. Optimering til forskellige typer resultater

Ud over at optimere til desktop-oplevelsen skal du sørge for at fokusere på mobil- og tabletoptimering samt andre medier.

Opret rich media-indhold som video, da det er nemmere at få en video til at rangere på den første side, end det er at få en almindelig tekstside til at rangere.
Optimer dit ikke-tekstindhold, så søgemaskiner kan se det. Hvis dit websted bruger Flash eller PDF-filer, skal du sørge for at læse om de nyeste bedste fremgangsmåder, så søgemaskiner kan gennemgå dette indhold og give dit websted kredit for det.

8. Fokus på dine Meta Data

Dit indhold på dit websted skal have titelkoder og metabeskrivelser.

Meta nøgleord er stort set ignoreret af søgemaskiner i dag, men hvis du stadig bruger dem, skal du sørge for at det snakker specifikt til den side, og at den også formateres korrekt.
Din metabeskrivelse skal være unik og også tale med den specifikke side. Duplicate meta beskrivelser fra side til side vil ikke få dig overalt.

Titel koder skal også være unikke! Tænk din titel som en 4-8 ordannonce, så gør dit bedste for at lokke læseren, så de vil klikke og læse mere.